Boxertispe på 8 år trenger et nytt hjem

Gucci er en liten mørk tigret boxertispe med hvite tegninger. Hun bodde hos forvert de første årene og fikk der ett kull valper. Ettersom kullet ble forløst med keisersnitt, ble det bestemt at hun ikke skulle ha flere kull og hun havnet hos meg da hun var 4 år gmmel. 

Jeg bor i Rodal utenfor Sandefjord, en liten bygd med tumleplass og inntil jeg dessverre ble rammet av sykdom, hadde vi mange flotte turer i skogene rundt her.  Jeg har fått en sykdom som gjør at bena mine ikke fungerer som tidlgiere og det er med svært tungt hjerte jeg innser at jeg ikke lenger klarer å gi Gucci det livet hun fortjener og trenger. 

Gucci har hatt problemer med øynene, men ved hjelp fra vår flotte veterinær, Harald Vileid i Sandefjord, er hun nå frisk som en fisk. Gucci er det jeg vil kalle en myk hund som elsker mennekser, hun liker å kjøre bil og kaster jeg ball med henne er hun fortsatt som en unghund. 

Jeg håper det er noen som kan tenke seg å gi Gucci et godt hjem de årene hun har igjen. Hvis du kan tenke deg en trofast følgesvenn og turkamerat, ta kontakt med meg.

Med vennlig hilsen

Ivar Riis
Mobil: 905 81 508